fbpx

Ontdek Australië
op jouw manier!

Reisontwerper Sven

Waarom
Australië Sven?

Waarom niet! In Australië kun je de ene dag skiën, de volgende dag ronddobberen op het Great Barrier Reef en weer een dag later Ayers Rock in het Red Centre bezichtigen. Een land dat door zijn verschillende klimaten ook nog eens het hele jaar bezocht kan worden. Tel daarbij op de schitterende natuur, de unieke dieren, de vriendelijke bevolking en het uitmuntende eten en drinken en je kunt niet anders concluderen dat Australië een prachtige bestemming is.

* We gebruiken je gegevens alleen om je meer informatie te geven over een reis naar Australië, dus geen spam en andere onzin.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste periode om naar Australië te reizen?

Australië kan het hele jaar bezocht worden. In onze winter is het zomer in het zuiden van Australië, met vaak hoge temperaturen. In het noorden is het dan regenseizoen. Het noorden (Cairns & Darwin) is het beste in onze zomer te bezoeken. Ben je van plan zowel het noorden als het zuiden te bezoeken, dan is het voorjaar of najaar de ideale periode.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een vakantie in Australië?

Altijd een moeilijke vraag. Het absolute minimum wat wij aanhouden is toch echt 3 weken. Buiten de grote afstanden en de onvermijdelijke jetlag is een kortere reis ook gewoon zonde, gezien de kosten van een ticket.

Hoe zit dat nou met al die gevaarlijke beesten?

Overal in Australië vind je zogenaamde ‘Creepy Crawlies’. In de 27 jaar die wij bestaan, hebben wij echter nooit meegemaakt dat iemand niet terugkeerde. Let goed op de borden en volg de adviezen van de lokale bevolking, dan kun je onbezorgd van de schitterende natuur genieten.

Wat is het beste; een reis per camper of met een huurauto?

Een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. De kosten van beide opties zijn, onderaan de streep, ongeveer gelijk. Het komt er eigenlijk op neer wat je eigen voorkeur is; wil je de flexibiliteit van een camper of reis je liever met een huurauto in combinatie met hotels/motels. We kunnen je hierin altijd adviseren.

Kan ik ook slechts een gedeelte van de reis bij jullie boeken?

Natuurlijk, als je zelf al over een ticket beschikt of als je familie in Australië hebt die van alles voor je regelt dan kan je bij ons ook alleen accommodatie, auto, camper of vliegreis bij ons boeken.

Verzorgen jullie alleen luxe reizen?

Zeker niet, wij verzorgen reizen voor vrijwel alle budgetten al bieden wij niet echt zogenaamde backpack reizen aan.

Ben ik bij Personal Travel Design duurder uit dan wanneer ik alles zelf boek?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wij beschikken over scherpe prijzen van alle aanbieders maar natuurlijk kan het zijn dat u lokaal een betere prijs aantreft. Houd daarbij wel in het achterhoofd dat alle reisonderdelen via ons geboekt onder de garanties van zowel de ANVR, de SGR en het calamiteitenfonds vallen. Hierdoor loopt u aanzienlijk minder risico dan wanneer u ter plaatse boekt.

Tips van onze reisontwerpers

Neem een kijkje in onze notitieboekjes 😉

australie
Lake Argyle & The Bungle Bungle Range
Outback Adventure met comfort
Lizard Island Australië, Great Barrier Reef
Een groepsreis door Australië maken? Dit zijn de verschillende opties

Heb jij al precies in je hoofd hoe jouw reis naar Australië er ongeveer uit moet zien?