fbpx

4WD autoreizen door zuidelijk Afrika

6 voorbeelden

Wil jij graag een 4WD self drive reis door Zuidelijk Afrika maken, maar heb je geen idee waar en wanneer? Om je op weg te helpen, hebben wij een aantal avontuurlijke reizen door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique uitgezocht. Door de adembenemende routes en verblijven op de meest bijzondere plekken, zijn het stuk voor stuk reizen die je nooit meer zult vergeten!

13-daagse rondreis Zuid-Afrika & Mozambique

Wil jij een safari reis combineren met het strand? Dan is deze individuele 4WD self drive door Zuid-Afrika en Mozambique ideaal. Je krijgt een uitgebreide routebeschrijving, en de overnachtingen zijn van tevoren geboekt. Dus daar hoef je tijdens de reis in ieder geval niet meer aan te denken. Je verblijft twee nachten in een privé game lodge, inclusief safari tochten. Daarnaast zijn snorkelen, duiken of diepzeevissen ook een optie!

15-daagse rondreis Zuid-Afrika & Botswana

Avonturiers opgelet! Deze individuele 4 wheel drive autoreis door Zuid-Afrika en Botswana heeft een hoog safari en avontuur gehalte. Tijdens deze reis ervaar je het echte bushgevoel! Je slaapt namelijk drie nachten in een accommodatie en de rest kampeer je op het dak van de 4×4 auto, middenin de wildparken. Geweldig toch?

18-daagse rondreis Southern Deserts Highlights

Ben je op zoek naar afwisseling en een bijzonder stukje Afrika? Tijdens deze 4WD self drive reis door Zuidelijk Afrika doe je het zuidelijke deel van Namibië aan en het noordwestelijke deel van Zuid-Afrika. Van kokerboomwoud tot wijngebied, en van canyon tot waterval: je komt het allemaal tegen! Het verblijf bestaat uit de helft hotelovernachtingen en de helft kamperen, waarbij een 4WD met kampeeruitrusting noodzakelijk is.

23-daagse rondreis Namibië, Victoria Falls & Botswana

Tijdens deze avontuurlijke en individuele 4WD autorondreis zie je spectaculaire delen van Namibië en Botswana, en ga je naar de Victoria Falls in Zimbabwe. Je reist met een 4×4 auto met daktent en kampeeruitrusting, en verblijft 11 nachten in accommodaties, en 11 nachten op campings. Een extra optie voor de meer ervaren 4WD reizigers: vanaf dag 16 tot dag 20 kan de route worden aangepast zodat je dwars door Chobe National Park en Moremi Game Reserve reist en daar ook kampeert! Houd er wel rekening mee dat de campings in Chobe & Moremi beperkt plaats hebben en deze ruim van tevoren geboekt moeten worden.

18-daagse rondreis Highlights of Namibia

Namibië is erg geschikt om te kamperen. Op de meest bijzondere plekken van het land liggen campings, waar je kunt slapen onder de Afrikaanse sterrenhemel. Tijdens deze individuele 4WD kampeerreis slaap je op campings die van tevoren geboekt zijn, maar het is ook mogelijk dit af te wisselen met een overnachting in een lodge. Je hebt keuze uit diverse 4WD auto’s met kampeeruitrusting.

18-daagse rondreis Parks of the East

Deze individuele 4WD of camperreis gaat door de provincies Mpumalanga & KwaZulu Natal en geeft je overdag alle vrijheid. Je kunt kiezen tussen een campervan, motorhome of 4WD auto met daktent. Het programma van deze reis kan worden verlengd met bijvoorbeeld een strandverblijf in Mozambique, een bezoek aan Victoria Falls, of andere buurlanden!

Zit er een 4WD self drive reis door Zuidelijk Afrika tussen die jou aanspreekt? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via https://personaltraveldesign.nl/