fbpx

Een camperreis door Nieuw-Zeeland

5 redenen waarom!

Een camper leent zich uitstekend om een individuele rondreis door Nieuw-Zeeland te maken. De wegen zijn goed en er zijn meer dan voldoende campings. Het huren van een camper geeft je de vrijheid om de prachtige natuur van dichtbij te bewonderen, en kennis te maken met de gastvrijheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking. Bovendien kun je het helemaal op je eigen tempo doen. Nog niet overtuigd? We zetten vijf redenen op een rij, waarom een camperreis door Nieuw-Zeeland een goede keuze is.

Vrijheid

Met een camper reizen geeft je de ultieme vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt en volledig op je eigen tempo reizen. Als je drie à vier weken de tijd hebt, kun je zowel het Noorder- als Zuidereiland van Nieuw-Zeeland bezoeken! Daarnaast leer je het land echt kennen, je begeeft je op de mooiste plekken.

Alles binnen handbereik

Tijdens een camperreis door Nieuw-Zeeland heb je alles altijd binnen handbereik. Zo heb je een koelkastje met eten en drinken bij je, waardoor je op de meest prachtige plekken kunt stoppen voor een picknick. Je hebt je ‘huisje’ altijd bij je.


Middenin de natuur

Als je met een camper rondreist, verblijf je veelal middenin de natuur. ’s Ochtends stap je de camper uit om in de frisse buitenlucht te ontbijten en ’s avonds kun je tot laat lekker buiten voor de camper zitten. Ook slaap je op de mooiste plekken, middenin de natuur!

Contact

Op een camping heb je over het algemeen vaker contact met andere vakantiegangers en locals. Dat is leuk omdat je onderling tips en ervaringen kunt uitwisselen!

Speciale plekken

Nieuw-Zeeland is afgestemd op campers. Zo zijn er picknickplekken ingericht en speciale parkeerplekken in de steden en bij bezienswaardigheden. Ideaal, je hoeft nooit lang te zoeken naar een plekje.

Ben je om en wil je graag een Nieuw-Zeeland rondreis met de camper doen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via https://personaltraveldesign.nl/