fbpx

Ontdek Nieuw-Zeeland
op jouw manier!

Reisontwerper Robin

Waarom
Nieuw-Zeeland Robin?

Ben je een ware natuurliefhebber en houd je van bergen, vulkanen, geisers, kratermeren, gletsjers, fjorden en regenwoud… twijfel dan niet, Nieuw-Zeeland heeft werkelijk al deze ingrediënten in de overtreffende trap. Voeg aan dit lijstje toe: Maoricultuur, wijngebieden, inheemse vogels, zeefauna, langgerekte stranden en een heel gemoedelijke sfeer, dan is het vakantiemenu compleet! Nieuw-Zeeland wordt niet voor niets betiteld als een van de mooiste landen ter wereld!

* We gebruiken je gegevens alleen om je meer informatie te geven over een reis naar Nieuw-Zeeland, dus geen spam en andere onzin.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste periode om naar Nieuw-Zeeland te reizen?

De beste reistijd voor Nieuw-Zeeland is van november t/m maart. Dit is tevens ook de drukste periode, met als piekseizoen half december tot eind februari. De droogste periode van het jaar zijn de maanden maart en april.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een vakantie in Nieuw-Zeeland?

Hoe langer hoe beter! Het minimum is toch wel 3 weken, wanneer het Noordereiland en Zuidereiland wilt zien

Wat is het beste; een reis per camper of met een huurauto?

Een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. De kosten van beide opties zijn, onderaan de streep, ongeveer gelijk. Het komt er eigenlijk op neer wat je eigen voorkeur is; wil je de flexibiliteit van een camper of reis je liever met een huurauto in combinatie met hotels/motels. We kunnen je hierin altijd adviseren.

Kan ik ook slechts een gedeelte van de reis bij jullie boeken?

Natuurlijk, als je zelf al over een ticket beschikt of als je bijvoorbeeld familie in Nieuw-Zeeland hebt kun je bij ons ook alleen accommodatie, auto, camper of vliegreis bij ons boeken.

Verzorgen jullie alleen luxe reizen?

Zeker niet, wij verzorgen reizen voor vrijwel alle budgetten al bieden wij niet echt zogenaamde backpack reizen aan.

Ben ik bij jullie duurder uit dan wanneer ik alles zelf boek?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wij beschikken over scherpe prijzen van alle aanbieders maar natuurlijk kan het zijn dat u lokaal een betere prijs aantreft. Houd daarbij wel in het achterhoofd dat alle reisonderdelen via ons geboekt onder de garanties van zowel de ANVR, de SGR en het calamiteitenfonds vallen. Hierdoor loopt u aanzienlijk minder risico dan wanneer u ter plaatse boekt.

Tips van onze reisontwerpers

Neem een kijkje in onze notitieboekjes 😉

nieuw-zeeland
Auckland, meer dan alleen een stad.
Tips voor het uitzoeken van een groepsreis Nieuw-Zeeland
Autohuur in Nieuw-Zeeland: de kosten, leeftijd en andere tips
5 redenen waarom je een camperreis door Nieuw-Zeeland moet maken