fbpx

Groepsreis Nieuw-Zeeland

Waar moet je op letten

Groepsreizen zijn te gek omdat je veel in korte tijd ziet, jij je geen zorgen om de accommodaties en het vervoer hoeft te maken omdat alles voor je geregeld wordt, en met een beetje geluk houd je er nog vrienden aan over! Ook in Nieuw-Zeeland worden diverse groepsreizen aangeboden. Het verschil tussen deze reizen zit hem vooral in de grootte, de kwaliteit en wat bij de reis is inbegrepen. Daarom zetten wij een aantal punten op een rij, waar je op moet letten bij het uitzoeken van een groepsreis Nieuw-Zeeland.

De grootte van de groep

Het minimale en maximale aantal deelnemers verschilt per groepsreis. De groepsgrootte kan de reissom bepalen. Hoe kleiner de groep, des te hoger de prijs.

De kwaliteit van de accommodaties

Als je een Nieuw-Zeeland rondreis boekt, kun je over het algemeen wel op comfort rekenen. Bij de meeste groepsreizen reis je in moderne bussen die uitgerust zijn met airconditioning, video en toilet. Soms is er ook een traject per luxe trein inbegrepen. Er wordt veelal in 3- tot 4-sterren accommodaties overnacht en er zitten meerdere excursies bij in. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover te zitten en te genieten van het prachtige uitzicht en de professionele uitleg.


Welke excursies en maaltijden zijn inbegrepen

Voordat je een groepsreis Nieuw-Zeeland boekt, is het verstandig om bij jezelf na te gaan wat jouw budget voor deze reis is. Is het bedrag dat je voor de reis betaalt jouw max? Of heb je daarnaast nog een budget voor extra excursies en maaltijden? Bekijk of vraag vervolgens hoe het bij deze reis geregeld is. Het kan leuk zijn om een reis te boeken met veel optionele excursies, zodat je de ruimte hebt om zelf voor een deel invulling aan je reis te geven. Maar dat is alleen leuk als je daar van tevoren op hebt gerekend.

21-daagse groepsreis Nieuw-Zeeland

Een populaire begeleide groepsreis door Nieuw-Zeeland is Kakapo North & South Island, die van Auckland naar Christchurch gaat. De accommodaties zijn veelal kleinschalig, en er zijn veel highlights, excursies en maaltijden bij inbegrepen. De reis bevat onder andere:

●  Het prachtige Northland en de Coromandel kust;
●  De warmte van de Maori cultuur in het Waipoua Forest en Rotorua;
●  Bij Lake Tarawera en Canterbury lunchen met je gastheer of gastvrouw;
●  Naar Wellington en een cruise over de Cook Strait;
●  Langs de spectaculaire Kaikoura kustlijn rijden, aan de voet van de Zuidelijke Alpen;
●  Je blijft dichtbij Aoraki/Mt Cook, rijdt naar Milford Sound om langs Mitre Peak te varen;
●  Ontspannen in Queenstown en de West Coast met haar regenwouden, gletsjers, Punakaiki Pancake rotsen en Arthur’s Pass ontdekken.


Dit is maar één voorbeeld van een groepsreis Nieuw-Zeeland. Er is natuurlijk een nog veel breder aanbod in begeleide groepsreizen. Neem contact met ons op voor het uitgebreide aanbod!