fbpx

Kaapstad

Ook al is het momenteel nog niet mogelijk om er vakantie te houden, het is zéker een bestemming om je op te verheugen! The Mother City Kaapstad heeft als stad de mooiste ligging ter wereld, met als enorme blikvanger de bekende Tafelberg. Bekijk de video om in de stemming te komen!

Capetown is worth waiting for!

Bekijk de video en kom in de stemming voor deze stad vol natuurlijke schoonheid, grote veelzijdigheid, vriendelijke mensen en een geweldige vibe!

Klik hier: video Kaapstad

Kaapstad en de West-Kaap worden omsloten door twee grote oceanen. De stad weerspiegelt de culturele samensmelting van de Indonesische, Nederlandse, Franse, Britse en Duitse kolonisten. De Bantoes en de Hottentotten zijn de inheemse volkeren die een integraal onderdeel zijn van de cultuur van Kaapstad. De natuurlijke haven van Kaapstad is in de hele wereld bekend.

The mother city ligt op het Kaapse Schiereiland, het meest zuidwestelijke puntje van Zuid-Afrika. De stad trekt vele toeristen uit de hele wereld die hier komen om de fraaie witte zandstranden, prachtige natuur en must-see’s als Robbeneiland, het bruisende V&A Waterfront, de botanische tuinen van Kirstenbosch, de beroemde pinguïns van Boulders Beach en de Tafelberg te zien.